Fastna inte
skaffa en CodeBuddy™

Vad är en CodeBuddy™?

En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare. Vi vet hur lätt kostnaderna kan skena iväg om en utvecklingsprocess är ineffektiv eller om det finns funktionsfel. Vi vet också att det går att åtgärda. Därför skapade vi CodeBuddy konceptet, som erbjuder våra kunder den bästa kombinationen av våra tjänster, utbildning och mentorskap. För en personlig mentor är det bästa och mest effektiva sättet och det har visat sig vara ett väldigt eftertraktat koncept.  

Varför behöver vi en CodeBuddy™?

En CodeBuddy är en investering i dina utvecklare som lovar en bra avkastning. En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare och blir en del i ditt team. På så sätt behöver inte dina utvecklare spendera värdefull tid till att gå på utbildningar utan detta sker löpande och i takt med er tillväxt. Detta sker på plats i ditt företags lokaler och i en miljö som är känd för dina utvecklare. 

Vi på Edument har utbildning och mentorskap i vårt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Vi har levererat avancerad IT-utbildning och konsultation i många år och det har lärt oss något viktigt. Mentorskap på plats, är det absolut bästa sättet för att säkerställa att ett företag fortsätter att växa. När dina utvecklare sitter fast med ett problem förlorar du inte bara dyrbar tid, ditt team förlorar förtroende och entusiasm, ingredienser som är väldigt viktiga för att nå framgångsrika resultat. 

Edument har utbildning och mentorskap i sitt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på.Acke Salem - VD Edument AB

Våra säljare

Paul Histrand

Paul Histrand

Region Manager Göteborg, försäljning
Acke Salem

Acke Salem

VD & Försäljning Koncept/Projekt, Medgrundare
Wiveka Thott

Wiveka Thott

Försäljning Utbildning & Systemförvaltning
Per Bandstein

Per Bandstein

Försäljning Utbildning, Code Buddy & Koncept/Projekt
Mohammad  Nofar

Mohammad Nofar

Säljare av utbildning